Benvinguts al grup de remugants

«Ramon Trias Torrent»

 

Interès per aprendre

Estructura del web

A l'esquerra de la pantalla: carpetes de documents, aplicacions, fotografies, etc.; les primeres són les actuals sobre aplicacions informàtiques de racionament (en base a INRA-2018), la de gestió tècnica i econòmica, juntament amb les carpetes de les guies corresponents.

Aclarir que hi ha moltes carpetes amb innombrables ramificacions, per exemple, entre d'altres, la de Conceptes generals té les següents: Metodologia, Genètica i races, Anatomia, Etologia, Ingestió, Digestió, Metabolisme, Gestió tècnica i econòmica, L'explotació de remugants. I així la majoria.

A la dreta de la pantalla: enllaços d'interès a webs exteriors i enllaços a l'interior de la nostra web, per facilitar-ne l'accés, entre les quals les següents, Visites FinquesAccés a Galeria fotos, Documents i presentacions especials del grup.

Algunes carpetes de la web estan ocultes, per tal de no complicar la seva visió, i a través d’aquests enllaços s'hi va directament. Per exemple, a les aplicacions informàtiques sobre ingredients i racionament, anteriors a la posada a punt en base a INRA-2018, s'accedeix dins de l'APP Aplicacions informàtiques (fins 2018) GR